top of page

Group

Public·571 members

Zanzi La
Zanzi La

Jak nauczyć się wygrywać pojedynki w CS2: kompletny poradnik

Dzień dobry. Chciałbym poprawić swoje umiejętności w pojedynkach w CS2, ponieważ zauważyłem, że właśnie w takich sytuacjach tracę najwięcej rund. Oglądam różne poradniki i mecze lepszych graczy, ale czasami trudno mi zrozumieć, które elementy są naprawdę najważniejsze. Czy warto zacząć od regularnych treningów aimu, czy może większe znaczenie ma odpowiednie ustawienie i przewidywanie ruchów przeciwnika? Będę wdzięczny za konkretne wskazówki od osób, które już przez to przechodziły.

11 Views

Od dłuższego czasu interesuję się sceną CS:2 i regularnie śledzę różne turnieje, ale dopiero na CSGO-NEWS znalazłem wszystko w jednym miejscu. Nie trzeba przeszukiwać kilku stron, bo tutaj są zarówno najnowsze wiadomości, jak i analizy, filmy oraz ciekawe wywiady z zawodnikami. Szczególnie podoba mi się to, że artykuły są pisane w prosty i zrozumiały sposób, więc nawet osoba, która dopiero zaczyna interesować się esportem, spokojnie się odnajdzie. Dodatkowo harmonogram meczów jest naprawdę wygodny i pozwala zaplanować oglądanie najważniejszych spotkań. Sam często zaglądam tam rano przy kawie, żeby sprawdzić, co nowego wydarzyło się w świecie CS:GO. Widać, że strona jest regularnie aktualizowana i nie ma tam starych czy niepotrzebnych informacji. Według mnie każdy fan gry powinien przynajmniej raz odwiedzić CSGO-NEWS i zobaczyć, ile ciekawych materiałów można tam znaleźć.

Members

Group Page: Groups_SingleGroup

Subscribe Form

Thanks for submitting!

©2021 by Soul Temple. Proudly created with Wix.com

bottom of page